Rascový olej za studena lisovaný 100 ml s pipetkou

Citlivá pokožka a pleť, ekzémy, vhodný i do koupele. 

Skladom
€9,40
Kategória: Kozmetické oleje

Olej z čierneho kmínu (olej z černušky siatej) sa využíva v ázijskej a orientálnej medicíne pri kožných ekzémoch a žihľavke. Je vhodný na vnútorné aj vonkajšie použitie. Vzhľadom na to, že černuška siata (čierny kmín) obsahuje množstvo nenasýtených mastných kyselín, je olej vhodný ako podporný prostriedok pri liečbe mnohých ochorení. Je výborný pri starostlivosti o suchú, citlivú a podráždenú pokožku tváre aj pokožku celého tela.

MIERA KOMEDOGENITY: stupeň 2 a čo je komedogénnosť nájdete tu:

https://www.renovality.cz/nase-novinky/co-je-komodogenni-olej/

Vôňa: Jemná korenistá vôňa.

POUŽITIE: Suchá, podráždená pokožka.

Ingredients (INCI): Nigella sativa (Black Cumin) Seed Oil – Olej z čierneho kmínu

Zloženie: Za studena lisovaný Kmínový olej

Objem: 100 ml

Dávkovanie a použitie: Používajte na pokožku alebo pleť. Ideálny výsledok dosiahnete pri nočnej aplikácii po odlíčení pokožky. Kvapkadlom odoberte z fľaštičky požadované množstvo oleja do dlane ruky, rozohrejte ho v dlani a potom aplikujte na pleť. Votrite ho do kože.

Kúpele: 30 kvapiek oleja dajte do vane s horúcou vodou.

Masáže: 20 kvapiek oleja naneste na unavené svaly a zľahka masírujte.

Upozornenie: Na vonkajšie použitie.

Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: