Jemná čistiaca pena

Dá sa povedať, že odličovanie a následné dočistenie pleti máme v produktoch kompletné. Pribudla nám k odličovaciemu séru, čistiaca pena. Tá má pleť dočistiť a dokonale pripraviť pre následnú starostlivosť.

 

Vieme, že len čistá pleť je úplný základ preto, aby bola aj krásna. Už dlhšiu dobu sme sa snažili o produkt, ktorý by vám k tomuto kroku pomohol. Na čistiacu penu sme čakali neuveriteľný rok a pol než sme ju uviedli na trh s tým, že sme 100% spokojní, jednak so zložením produktu, ale aj s jej dokonalým fungovaním pre pleť.

 

 

Dve hlavné zložky čistiacej peny tvoria:

 

Aloe vera

Je rastlinou liečivou, okrasnou aj hojivou. Dala by sa prirovnať k modernému liečebnému zázraku, ovšem s dlhodobou tradíciou. Nielen o liečivých, ale aj kozmetických účinkoch aloe sú doložené zmienky staré niekoľko storočí. Európa ju poznala v 10.storočí, omnoho skôr ju používali Egypťania, od ktorých ju prevzali Gréci a Rimania.

 

Aloe patrí do skupiny sukulentných trvaliek. Tlusté listy so silnou pokožkou pod svojim povrchom ukrývajú zásobník rastlinného gelu. Listy sú stočené do trsnatej ružice. Na okraji listov sú ostne s bielymi škvrnami. Na rozdiel od Agávy sú ostne aloe mäkké. Zdravé rastliny majú dlhý a silný koreň. Gel z dužinatých listov má veľmi horkú chuť. Z rastlín sa získava šťava, ktorá sa suší.

 

Aloe obsahuje upokojujúce, protiplesňové a protizápalové zložky a navyše dokáže zjemňovať. Existuje celá rada kozmetických výrobkov, do ktorých sa aloe vera pridáva napr. šampóny, telové mlieka, vody po holení, zubné pasty, opalovacie a hydratačné krémy atď.

 

 

Breza

Breza je poklad s užasne liečivými vlastnosťami. Všetky časti rastliny sa používajú k liečbe rôznych ochorení. Do biela sfarbená ikona medzi stromami. Breza v kozmetike dopĺňa prospešné minerály, vitamíny aj aminokyseliny. Uvoľňuje póry, čistí pleť a svoju obľubu nachádza v schopnosti regenerácie a dodaní sviežosti.

 

Svoju dobrú povesť si breza v kozmetike vyslúžila pre schopnosť omladenia pokožky. Púčiky a kôra obsahujú okrem iného vlákninu, silicu, či triesloviny. Jej listy ukrývajú vysoký podiel vitamínu C a výťažky z nich majú dezifekčné účinky.

 

 

 

IMG-5648 (1)

 

https://www.renovality.sk/kozmeticke-oleje/jemna-cistiaca-pena-renovality-150ml/

 

 

 

 

Čistiaca pena splňuje všetky požiadavky pre prírodnú kozmetiku.

 

  • je jemná, na pleti veľmi príjemná

  • vhodná pre všetky typy pleti, aj pre pleť suchú

  • používať ju môžete samostatne pre vyčistenie pleti napr. ráno pred použitím kozmetiky a makeupu

  • večer ju odporúčame použiť v druhom kroku, po Odličovaciom sére, na dočistenie pleti

  • pleť po použití nepne, je jemná a hladká

  • má jemnú, sviežu vôňu

  • môžete ju používať aj v kombinácii s konjakou hubkou pre dokonalejšie a možno aj príjemnejšie čistenie (zapojíte zároven masáž pleti)

 

 

 

Peknú a zdravú pleť teraz môžete mať v spojení produktov Odličovacie sérum, Čistiaca pena a ktorákoľvek kvetinová voda.

 

 

Všetky spomínané produkty zoženiete na našom e-shope:

https://www.renovality.sk/

 

 

 

Vaše Renovality ♥

 

 

 

 

info:

https://www.zdraviebezchemie.com/blog/breza-v-kozmetike-ake-su-jej-blahodarne-ucinky/

https://www.ireceptar.cz/