Prirodzený make - up za 5 minút


Vitajte v našom kútiku krásy, kde sa budeme venovať tajomstvám prirodzenej krásy. Vzhľad "bez make-upu" alebo vzhľad bez nalíčenia je umenie, ktoré oslavuje vašu vlastnú krásu bez toho, aby ste sa skrývali za maskou plnou kozmetiky. Ako pomocou jednoduchých krokov zvýrazniť svoju krásu s pôvabom a eleganciou?

Nie každý má ráno čas alebo náladu na zdĺhavé líčenie, ale každý si môže nájsť 5 minút. Ako vyzerať prirodzene a zároveň upravene?



Dokonale čistá a hydratovaná pleť

Prvým a najdôležitejším krokom je ranná starostlivosť o pleť. Čistá a hydratovaná pleť je plátno, na ktoré budeme maľovať. Doprajte si kvalitné čistiace a hydratačné prípravky, ktoré sú vhodné pre váš typ pleti. Jemný peeling raz týždenne odstráni odumreté kožné bunky a dodá vašej pleti lesk.



BB krém alebo tónovací produkt

Keď je vaša pleť pripravená, môžete pristúpiť k ľahkému vyrovnaniu tónu pleti. BB krém alebo tónovaný hydratačný krém zabezpečí ľahké krytie a dodá vašej pleti prirodzený lesk. Nezabudnite, že menej je niekedy viac. Nejde o to, aby ste zakryli každú nedokonalosť, ale aby ste zvýraznili prirodzenú krásu svojej pleti.

 

 

Minimalistické používanie korektora

Nedostatok spánku sa často prejavuje tmavými kruhmi pod očami, ktoré nám dodávajú unavený vzhľad. Našťastie existuje jednoduchý spôsob, ako tieto známky únavy účinne zakryť - pomocou korektora. Namiesto ťažkého make-upu stačí naniesť malé množstvo tohto pomocníka krásy priamo na problematické miesta. Zamerajte sa na oblasti pod očami, kde môžete tmavé kruhy ľahko zakryť. Ak vás trápi akné alebo iné nedokonalosti pleti, aplikujte výrobok priamo na tieto miesta. Kľúčom k prirodzenému vzhľadu je jemné zapracovanie korektora do pleti pomocou hubky. Takto korektor rovnomerne splynie s pleťou a zanechá bezchybný a prirodzený vzhľad.



Upravené obočie je nevyhnutné

Obočie je ako rám obrazu - dodáva tvári výraz a štruktúru. Upravte si obočie tak, aby vyzeralo prirodzene, ale aby bolo aj dobre udržiavané. Na úpravu obočia použite kefku. Jemnou ceruzkou alebo tieňom na obočie vyplňte riedke miesta a dodajte obočiu tvar, ale vyhnite sa tvrdým linkám. Nezabudnite, že obočie sú sestry, nie dvojčatá - mierne asymetrie sú prirodzené a dodávajú mu charakter.

 

 

Nepreháňajte to s riasenkou

Riasy môžete jemne zvýrazniť riasenkou, aby ste ich predĺžili a oddelili bez toho, aby vyzerali prehnane. Vyberte si riasenku, ktorá nie je príliš objemná a má prirodzenú farbu. Jedna vrstva by mala stačiť.




Lícenka pre zdravý vzhľad

Vaše líca získajú zdravý vzhľad vďaka jemnej aplikácii lícenky. Vyberte si farbu, ktorá zodpovedá vášmu prirodzenému tónu pleti - zvyčajne jemný ružový alebo broskyňový odtieň. Naneste lícenku na "jabĺčka" líc a rozotrite smerom k ušiam. Vytvoríte tak dojem, akoby ste práve prišli z prechádzky na čerstvom vzduchu.

 

 

baner na článok (25)

 

 

Šťavnaté pery? Áno!

Posledným krokom je starostlivosť o pery. Zabudnite na ťažké matné rúže a zvoľte si radšej lesk na pery alebo balzam s jemným odtieňom. Vaše pery budú vyzerať zdravo a prirodzene.


Pre jasnejší vzhľad

Ak vám zostane trochu času navyše, použite primerané množstvo rozjasňovača. Odporúča sa naniesť primerané množstvo výrobku na lícne kosti, čím tvár získa mladistvý a svieži vzhľad. Pri nanášaní sa odporúča rozjasňovač jemne rozotrieť štetcom, aby ste vytvorili prirodzený prechod bez ostrých hrán. Nezabudnite na vnútorné kútiky očí, kde malé množstvo rozjasňovača dokáže magicky rozjasniť pohľad a opticky zvýrazniť oči. Stačí malé množstvo produktu nanesené priamo do kútika oka. Tento jednoduchý trik vám pomôže získať svieži pohľad v priebehu niekoľkých sekúnd. Pri jeho nanášaní majte vždy "ľahkú ruku", aby výsledok vyzeral čo najprirodzenejšie.

 

Na konci našej kozmetickej cesty za prirodzenou krásou sme si prešli kroky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť želaný vzhľad "bez make-upu". Kľúčom je jednoduchosť a minimalizmus, ktoré v konečnom dôsledku zvýraznia vašu prirodzenú krásu bez toho, aby ste sa museli uchyľovať k ťažkej kozmetike.

Nechajte vyniknúť svoj prirodzený vzhľad a objavte radosť z jednoduchej, ale účinnej každodennej rutiny. Dúfame, že naše tipy vám pomôžu cítiť sa sebavedomo a krásne s každým novým dňom. Vitajte vo svete, kde prirodzenosť a elegancia idú ruka v ruke, a nezabudnite, že skutočná krása sa začína tým, ako sa cítite vo vnútri.



Vaše Renovality ♥