Telové séra crystals series

Prvá kryštálová rada, ktorá vyšla, obsahuje kamene kryštálu. Je teraz dostupná už iba v dvoch vôňach, a to konkrétne mandarinka a ylang.  Druhá kryštálová rada obsahuje kameň granát a je aktuálne dostupná ešte v štyroch vôňach - bergamot, klementínka, škorica a verbena.  Onedlho ale zostanú v predaji zase dve najpredávanejšie vône, rovnako ako tomu bolo s radou kryštálovou. Preto, ak ešte nemáte odskúšané všetky, odporúčame to čo najskôr napraviť.

 

 

Čo séra obsahujú?

 

Slnečnicový olej vás možno zarazí, ten má však v kozmetike výborné zastúpenie.  Musí byť ale samozrejme kvalitný, čo v tomto prípade je. Je vhodným základným olejom pre prírodné kozmetické receptúry.  Dá sa použiť ako na pleť, tak pokožku tela i vlasy.  Vhodné je používať ho v kombinácii s ďalšími olejmi, napríklad skvelú dvojku tvorí s olejom jojobovým.

 

Argánový olej v kombinácii s jojobovým olejom poskytnú luxusnú starostlivosť pokožke celého tela, zvláčnia ju a vyživia.  Oba olejčeky sú veľmi univerzálne, majú skvelé hydratačné vlastnosti a pomáhajú pokožke udržať svieži vzhľad.

 

Silica navodzuje príjemné uvoľnenie, osviežuje a pozitívne pôsobí na pevnosť pokožky.

 

Séra tiež obsahujú prirodzene sa vyskytujúce alergény, preto každopádne odporúčame, aby ste olej najskôr vyskúšali na malej ploche tela.  U citlivejších je možná alergická reakcia.

 

 Z akých vôní môžete vyberať?

 

Kryštál

 

Mandarinka osviežuje, uvoľňuje napätie a prináša radosť.  Pôsobí na bolesť hlavy a niektoré typy migrén.

 

 

IMG-0010

 

 

Ylang harmonizuje a zlepšuje náladu.  Pomáha uvoľňovať svalové a nervové napätie a je vhodný pri nespavosti.  Radí sa medzi afrodiziaká.

 

 

Granát

 

Bergamot má sviežo citrusovú až sladkú vôňu.  Toto spojenie zmierňuje úzkosť, upokojuje myseľ a navodzuje pohodu.

 

Klementínka je ľahká vôňa, veľmi podobná mandarinke, len o niečo menej sladká.  Pomáha pri bolestiach hlavy, pri migrénach uvoľňuje napätie a upokojuje.

 

Škorica krásne prehreje vašu pokožku.  Jedná sa o korenistú vôňu, ktorú všetci iste dobre poznáte. Vôňa pozdvihne vašu náladu a navyše napomáha pohodovému zaspávaniu.

 

Verbena je vôňa pre všetkých milovníkov citrónovej trávy.  Má jemný aj bylinkový nádych a pôsobí ako vzpruha, preto je super používať ju na deň pre povzbudenie.

 

 

 

Prečo práve kryštál?

 

IMG-2107

 

Čo si predstavíte, keď sa povie "kryštál"?  Pravdepodobne vás napadne čistota ... ako sa hovorí, krištáľovo čisté, vyvoláva v nás predstavu krištáľovo čistej vody, preto na nás pôsobí očistnou energiou.

 

Kryštál je drahokamová odroda kremeňa.  Ide o číry, priesvitný, až priehľadný kameň, ktorý telo nabíja vitalitou a energiou, pohlcuje, uvoľňuje, reguluje a uvádza do harmónie.  Chráni auru, odstraňuje negatívnu energiu a pôsobí na všetky neduhy.  Prináša hlboké prečistenie duše, čistotu mysle, povzbudzuje psychiku a pokojný spánok.

 

 

Prečo práve granát?

 

IMG-3125-Facetune-08-02-2021-11-06-13 (1)

 

Granáty sú početnou skupinou kremičitanov s podobnými vlastnosťami.  Granátov existuje hneď niekoľko druhov - my by sme vám radi predstavili ten červený, ktorý je súčasťou našej rady.

 

Pyrop nájdený v Čechách označujeme ako český granát.  Názov minerálu pochádza z gréckeho pyropos - podobný ohňu, odkazuje na jeho farbu.  Granát je fascinujúci svojou červenou až čiernou farbou a teplou septembra a je mu pripisovaná veľká magická moc.  Je považovaný za kameň vášne, sexuálnej vitality, symbolizuje a prináša hlbokú lásku.  Dokáže tiež podporovať fantáziu, zvyšovať vitalitu a udržiavať organizmus v rovnováhe.  Prináša sebadôveru, odvahu a dodáva potrebný pokoj.

 

 

Napadlo nás spojiť účinky týchto vzácnych kameňov s našimi olejmi.  Starajte sa o svoje telo s krehkosťou a čistotou a prehrejte ho láskou a vášňou.  Je to miesto, v ktorom budete po celý svoj život.  ♥

 

 

Renovality