V čom sú naše telové peelingy výnimočné

Už nejakú dobu sú súčasťou nášho sortimentu telové peelingy, ktorým by sme radi venovali pár riadkov.

 

Peelingy obsahujú nerafinovanú himalájsku soľ s mandľovým, jojobovým, arganovým olejom a esenciálnym olejom - jazmínovým či levanduľovým.  Ďalšou a zároveň hlavnou zložkou je látka Diam Oléoactif®, o ktorej si povieme nižšie. Jedná sa o jemnozrnný telový peelling.

 

 

 

argánový, mandľový a jojobový olej (1)

 

 

Prečo soľ?

 

Pretože obsahuje veľa minerálov a je predovšetkým telu prospešná.  Himalájska soľ má skoro 60 minerálov, teda dokonca viac, než napríklad soľ z Mŕtveho mora, ktorá ich má okolo 20ti.

... a pretože obsahuje soľ, je nutné si dávať pozor, aby ste ho nepoužívali na podráždenú pokožku - napríklad po holení alebo v prípade nejakých odrenín.

 

 

Diam a červené žilky

Zaujímavou látkou v peelingu je Diam Oléoactif®, čo je prírodná zložka a v pomere, ktorý peeling obsahuje, má skvelé výsledky. Klinická štúdia dokazuje, že Diam dokáže zmierniť červené žilky na tele:

 

 

diam

Výsledky na obrázku sú za 28 dní.

 

Hydratácia

 

Ďalším faktom, ktorý by sme radi zmienili je to, že vďaka obsahu olejov je pokožka po použití krásne hydratovaná, zamatovo hebká na dotyk i na pohľad a nie je nutné použiť ďalší krém či iný produkt.

 

 

Vôňa

Ako už je spomenuté vyššie, máme dva druhy vôní peelingov, a to Jazmínový a Levanduľový. Rozdiel medzi týmito dvoma peelingami je len vo vôni, účinok plnia oba rovnaký, takže sa rozhodujte podľa preferencií vône - obe sú krásne, jemné, prírodné a po otvorení kúpeľne ich budete cítiť ešte chvíľu po celom byte.  

 

 

 

 

IMG-5710

https://www.renovality.sk/peelingy/

 

 

Krásne dni praje Renovality