NOVINKA Pleťové sérum 3 ročné obdobia

NOVINKA Pleťové sérum 3 ročné obdobia



Už je to nejakú chvíľu, čo sme vyšli na trh s ďalšou novinkou, konkrétne pleťovým sérom s názvom 3 ročné obdobia. Prečo práve jeseň, zima a jar? Pretože práve v tomto období je pleť vystavená veľkej záťaži - vietor, chlad, mechanické podráždenie, počasie nie je tak stabilné, prechádzate neustále zo zimy do tepla, z tepla do zimy ... a čo si budeme, našej pleti to príliš neprospieva. Sérum 3 ročné obdobia je tu na to, aby zmiernil dopady práve týchto zaťažujúcich faktorov.


Čo konkrétne sérum obsahuje?


Šípkový olej je za studena lisovaný z ruže divokej a obsahuje vysoké množstvo vitamínu C a nenasýtených mastných kyselín. Má super regeneračné účinky, podporuje vitalitu a chráni ju od zaťaženia nepriaznivých vplyvov prostredia.


Jojobový olej je vysoko cenený, univerzálny produkt, ktorý hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu, tlmí prejavy stárnutia a tiež pomáha v starostlivosti o pleť so sklonmi k akné.


Hroznový olej obsahuje vysoký podiel vitamínu E, vitamíny skupiny B a minerály ako fosfor, draslík, vápnik.  Pomáha pokožku udržiavať v dobrom stave.


Rakytníkový olej, v ktorého zložení je zastúpený karotén a vďaka ktorému má olej intenzívnu orandžovú farbu.  Ide o vzácny, drahý olej, ktorý obsahuje viac ako 180 bioaktívnych látok.  Je silným antioxidantom, zlepšuje stav pokožky, zjemňuje jazvy a prejavy akné, posilňuje pružnosť a štruktúru pokožky a obmedzuje nadmernú stratu vody v pokožke, tým zlepšuje jej hydratáciu.

 

Tocopherol, známy ako vitamín E, plní funkciu konzervačnú, pretože ako je známe, znižuje náchylnosť olejov ku žltnutiu.  Plní ale tiež funkciu kozmetickú a to ako antioxidant, čo znamená, že tlmí prejavy stárnutia, bojuje proti strate pružnosti a taktiež pomáha znižovať šupinatenie kože.

 

IMG-2743

 

Pre koho je vhodné?

Sérum je vhodné pre všetky typy pleti a to z toho dôvodu, že nie je komedogénne (neupcháva póry), takže sa nebojte použiť aj na pleť s akné.  Majiteľky suchej alebo zašednutej pleti sérum tiež ocenia. Udržuje totiž pleť hydratovanú a vďaka spomínaným karotenoidom dodáva pleti zdravú farbičku.



Ako ho používať?

Nenechajte sa zmiasť s názvom "sérum".  Možno vás napadne, že ho môžete používať práve miesto Hyalurónového séra, ale tak to nie je.  Sérum 3 ročné obdobia je olejovej konzistencie, takže ho môžete používať spolu s Hyaluronovým sérom miesto iného oleja.

Postupujte teda tak, že pleť dôkladne vyčistíte, aplikujete hyaluronové sérum a ešte než sa sérum úplne vstrebe, vmasírujete sérum 3 ročné obdobia. Môžete ho používať ako pre dennú, tak i nočnú starostlivosť.



Záver

Dúfam, že vám článok dal odpovede na otázky, ktoré vás možno v hlave napadali.  Ak ste sérum už odskúšali alebo sa na neho ešte len chystáte, budeme veľmi radi za spätnú väzbu. Keby ste mali ešte nejaké otázky, určite sa nám ozvite a radi vám ich zodpovieme.



Majte sa krásne!


Renovality