Renohair a jeho benefity, použitie a recenzie

Ako podporiť rast vlasov a zároveň zamedziť ich vypadávaniu?

 

 

Veľa z Vás sa ma pýta, ako použiť práve obľúbený olej Renohair, tak som sa to snažila stručne popísať.

 

Obsahuje totiž samé skvosty, ktoré fungujú na vlasy najlepšie.  My sme rovno vytvorili zmes olejčekov Tekvicový, Ricínový, Cédrový, Sereónový, Rozmarínový a posledný môj obľúbený Levanduľový.

 

 Ako ho ale správne použiť?

 

1. Najlepšie je použiť ho v deň, kedy viete, že si budete umývať vlasy. Vezmite si Renohair a kvapkadlom sa snažte nabrať čo najviac,  potom olejček aplikujte na navlhčenú pokožku hlavy.  Olejček aplikujte hlavne na miesta, ktoré vás trápia najviac a skúste chvíľku masírovať. Veľmi sa mi osvedčil taký ten masážny ,,pavúk”,  kúpila som ho zhruba za 5€.

 

2. Olejček je na hlave a čo teraz?  No hlavne teplo!  Zabaľte si hlavu do igelitového vrecka alebo fólie a potom ešte do uteráka.  Najlepšie je ho nechať pôsobiť cez noc, ... a ak sa vám ako mne nechce vstávať o štvrtej ráno, tak sa aspoň pokúste ho mať na tej hlave pár hodín.  Obvykle ho dávam spoločne s Arganovým olejom do dĺžok zhruba na 3 hodinky a cez víkend nechávam cez noc.  Vlasy sa snažím umývať čo najmenej 2-3x týždenne MAXIMÁLNE.  .

 

3. V tejto fáze už len použijete váš obľúbený šampón a kondicionér, ktorý aplikujete vždy (odporúčam umyť šampónom dvakrát).

 

Odporúčam to celé podporiť aj vnútorne užívaním doplnku stravy Renohair Maximal. Jedna tableta zaručuje vysoký obsah esenciálnych aminokyselín metionínu a cysteínu. Tieto látky tvoria podstatnú súčasť bielkoviny keratínu, ktorý je základným stavebným kameňom vlasov a nechtov. Užíva jedna tableta denne, jedna kúra vám tak vydrží na cca 3mesiace. 

 

 

 

IMG-6408-Facetune-16-06-2021-12-23-04 (2)

 

https://www.renovality.sk/doplnky-stravy/renohair-maximal-90-tabliet-doplnok-stravy/

 

 

 

VAŠE RECENZIE:

IMG-3750

Dobrý deň, chcela by som Vám poslať moju premenu s tabletkami Renohair.


Prvá fotka je po 1 mesiaci používania. 31.7.2021.

Druhá fotka je z dneška (30.8.2021), t.j. skoro po 2 mesiacoch používania.

Som neuveriteľne prekvapená a spokojná.

 

 

 

 

IMG-3763

 

Vypoužívala som celé 1 balenie výživového doplnku Renohair Maximal a raz týždenne som si urobila vlasový zábal z vášho Ricínového oleja (mám veľmi suchú a citlivú pokožku hlavy a preddispozíciu na psoriázu a Renohair olej ma dráždil, tak som vyskúšala čisto Váš Ricínový olej, aj keď sa s ním ťažšie pracuje a ten mi vlasy krásne oživil ????

Ďakujem krásne za záchranu mojich vlasov!

 

 

 

 

IMG-3769

 

po pôrode, asi cca 3-4 mesiace mi začali veľmi vypadávať vlasy, tak som začala brať Renohair max. a keď som to celé vybrala vidím naozaj rozdiel že tak nevypadávajú a začali mi rásť aj nové mini vlásky