Marhuľový olej za studena lisovaný 100 ml s pumpičkou

Má zvláčňujúci, čistiaci, výživný a regeneračný účinok. Zábaly na vlasy, vhodný olej aj pre deti. 

Skladom
8,75 €
Kategória: Kozmetika

Marhuľový olej 100 % – Prunus Armeniaca Kernel Oil

Olej sa získava z jadier marhule. Marhuľový olej patrí medzi luxusnejšie kozmetické oleje. Je vhodný pre každý typ pleti. Pleť je po ošetrení veľmi jemná a pružná. Má zvláčňujúci, čistiaci, výživný a regeneračný účinok. Má vysoký obsah nenasýtených esenciálnych kyselín, najmä olejovej a linoleovej. Nezanecháva pocit mastnoty. Perfektné výsledky dosiahnete aj pri použití vo forme vlasového zábalu. Vynikajúci je aj na ošetrenie ekzémov a na popáleniny.

MIERA KOMEDOGENITY: stupeň 2 a čo je komedogénnosť nájdete tu:

https://www.renovality.cz/nase-novinky/co-je-komodogenni-olej/

Vôňa: Príjemná ľahká vôňa marhuľových jadier

Použitie: Každý typ pleti. Ošetrenie suchých a lámavých vlasov.

Ingredients (INCI): Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil – Olej z marhuľových jadier

RECENZIE od blogeriek:

http://www.mommy-blog.cz/l/velky-test-prirodnich-oleju-od-renovality/

Dávkovanie a použitie: Používajte na pokožku alebo pleť. Ideálny výsledok dosiahnete pri nočnej aplikácii po odlíčení pokožky. Kvapkadlom odoberte z fľaštičky požadované množstvo oleja do dlane ruky, zohrejte ho v dlani a potom ho aplikujte na pleť. Votrite ho do kože.

Vlasové tonikum: Olejom masírujte pokožku hlavy a potom ho votrite do vlasov po celej dĺžke. Zabaľte vlasy do uteráka a nechajte olej 10 minút pôsobiť. Potom opláchnite. Takéto ošetrenie pomôže suchým, lámavým vlasom bez vitality.

Upozornenie: Určený iba na vonkajšie použitie!

Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.

 

 

 

Chcete sa dozvedieť víac?  Prečítajte si náš článok nižšie  ⬇” vyznam: šipka dolů Emoji | EmojiAll

Marhuľový olej

Ekzém - ako zvládnuť zhoršenie prejavov v zime

Trápia vás lupiny? tip na zábal

Starostlivosť o pokožku v lete

5 tipov ako na suché ruky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: